01 March 2011

FEBRUARI 2011 telah berlalu

Ho Ho Ho. I am back!!

Diam bukan bererti sunyi.

Bulan Februari 2011 dah berlalu pun.

Tak berpeluang sangat nak mencoret sesuatu di sini secara rasmi sepanjang bulan Februari, namun kanvas dan kertas putih tidak pernah putus dicorakkan dengan pelbagai warna.

Kerja belakang tabir blog Enjoy Lukis masih berjalan seperti biasa.

Berikut adalah hasil-hasil karya bagi bulan Februari 2011 yang merupakan luahan perasaan dan idea untuk tatapan pembaca blog dan penggemar seni lukis.



CHECK IT OUT~

1) ACRYLIC ON CANVAS (WITH FRAME)

TITLE: In Box

DESCRIPTION: You are in your mind

PRICE: Upon negotiation



(Lukisan ni sangat sesuai untuk mereka yang tak berapa gemar sesuatu yang bersifat terlalu fancy. Lukisan ini turut bermain dengan perubahan tekstur yang boleh dirasai dengan tangan untuk lebih penghayatan)



2) ACRYLIC ON CANVAS (WITH FRAME)

TITLE: Mind(s)

DESCRIPTION: Too many minds will let you to the unknown world

PRICE: Upon negotiation



(Fikiran, imaginasi dan fokus adalah konsep bagi lukisan Mind(s) ini)



3) ACRYLIC ON CANVAS (WITH FRAME)

TITLE: Pro and Contra

DESCRIPTION: This is what decision all about

PRICE: Upon negotiation







4) ACRYLIC ON CANVAS (WITH FRAME)

TITLE: What Do World Tell Me

DESCRIPTION: Expect the unexpected in the world

PRICE: Upon negotiation



I REALLY LOVE ARTS!

6 comments:

  1. Ye ke Imah? :)

    Tak banyak saya buat luksian warna hijau :)

    ReplyDelete
  2. Adzriel: TQ. Dah baca blog Adzriel pasal lukisan yang last tu. apa faktor yang membuat Adzriel suka ya? Anyway, TQVM for the support :)

    ReplyDelete
  3. Assalam. Nk tanya, lukisan pro n contra tu ade lagi? Rm brapa if awk nk jual ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ws. Minta maaf lambat reply Azma Alina. Masih available lukisan Pro n Contra tu. Kalau masih berminat lagi, boleh pm Wani di FB Enjoy Lukis, then I will pm you the price :-) InsyaAllah tak mahal

      Delete