04 March 2011

My bestfriend's painting. FOR SALE (^_^)V

Salam,

Meriah betul Giveaway 3 Sponsor yang sedang hangat berlangsung sekarang (^_^)V

Seronok Wani tengok.

By the way, berikut ada satu lukisan akrilik di atas kanvas yang dihasilkan oleh kawan baik Wani, Encik Ady Hameme untuk dijual sekiranya ada yang berminat.



Tajuk: Suci dalam warna
Medium: Akrilik atas kanvas
Saiz: 10 x 14
Harga: Boleh dirunding

11 comments:

  1. Salam ziarah dan salam perkenalan.. saya follow blog awak yaaa.. apa2pun mai la singgah dan follow blog saya yer... ok thanks..

    ReplyDelete
  2. wah..cantik. ingat suci dlm debu..

    ReplyDelete
  3. Awangku Johan: Salam perkenalan juga. InsyaAllah, pasti akan dilawati (^_^)V

    Eqbal: TQ beb..saiz 10x14. kecil sikit dr yang aku tunjuk kat ko tu~

    Adzriel: Hehehe..suci dalam debu tu memang evergreen :) dari ekcik sampai besar lagu tu segar dlm ingatan

    Toyolkiut: Seni tu memang indah :) TQ~

    ReplyDelete
  4. nnt dah abes GA aku nak order 1 lukisan. nak letak kat pic wall rumah aku...atas TV...so kena saiz besar. hehe

    ReplyDelete
  5. Eqbal: Beres~ (^_^)

    Kerja Kosong: TQ :)

    ReplyDelete
  6. sokong wani

    http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-3-sponsor.html

    ReplyDelete
  7. colorful..sesuai utk menaikkan seri rumah:)

    ReplyDelete
  8. Adzriel: terima kasih banyak2 atas semua komen dan sokongan. Wani hargai sangat2 (^_^)V

    Deqlis: Yup, this painting tak besar sgt tp sesuai untuk mereka yang suka sesuatu yang simple, tenang dan colorful :)

    ReplyDelete